top of page

KAUPPA

Täältä löydät monipuoliset esitykset juhliisi ja muihin tilaisuuksiisi! Minulla on vuosikymmenien kokemus erilaisista esiintymisistä ja osaan elää hyvin tilanteen mukana. Olen iloinen ja avoin, tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olen saanut keikoistani paljon positiivista palautetta. 😎

Tyylikäs ja ihastuttava sooloesitys

Yhden tai kahden teoksen mittainen mielenkiintoinen ja ihastuttava sooloesitys saksofonilla, nokkahuilulla tai laulaen. Musiikkityyli voi olla kevyttä musiikkia tai klassista, toiveet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon. Tyylikäs esitys sopii esim. hääjuhlaan, vihkitilaisuuteen, kastetilaisuuteen, synttäreille ja muihin juhlatilaisuuksiin. Hinta alkaen 349 eur.

Kaunista taustamusiikkia käsintehdyillä nokkahuiluilla

Soitan tilaisuuteesi sopivaa taustamusiikkia kaunissointisilla, käsintehdyillä nokkahuilulla 45 minuutin ajan. Nokkahuilun ihmisääntä imitoiva ääni on erittäin miellyttävä ja luo hienoa tunnelmaa. Opetan nokkahuilunsoittoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Hinta alkaen 449 eur.

Tunnelmaa luovaa taustamusiikkia saksofonilla

Soitan tilaisuuden tunnelmaan sopivia ikivihreitä ja jazzstandardeja akustisesti tenorisaksofonilla 45 minuutin ajan. Saksofonimusiikki sopii erinomaisesti mm. ruokailun taustalle, ja tyylikäs soitin ja soittaja kruunaavat tunnelman! Hinta alkaen 449 eur.

Nokkahuiluguru - elämykselliset konsertit ja koulutukset - katso lisää täältä!

Kauttani voit tilata myös isompia kokoonpanoja esiintymään. Näitä ovat mm. 

  • Linnan juhlista tuttu Kaartin Combo

  • Katujazzia soittava Tusan Brass

  • Saksofonisti / laulaja sekä kosketinsoittaja

  • Hulvaton puhallintrio Karamzinin veljekset

Contact me

Thanks For Submitting

bottom of page